DROBČEKOVO

09.03.2011 10:00

DROBČEKOVO je čas v našej herni vyhradený pre bábätká. Mamičky tu majú možnosť vymeniť si skúsenosti s inými mamami, vybočiť z každodenného stereotypu, nechať svoje dieťatko objavovať nové podnety a nadväzovať prvé sociálne väzby s rovesníkmi.

V DROBČEKOVE si môžete oddýchnuť a načerpať novú energiu aj počas kurzov, ktoré sme pre Vás pripravili. Kurzy sú orientované tak, aby ste zmysluplne trávili čas so svojim bábätkom, naučili sa mu porozumieť a upevnili citové väzby medzi matkou a dieťatkom.

DROBČEKOVO je priestor pre Vaše dieťatko a Vás, kde nájdete pocit pohody a bezpečia. V čase Drobčekova je herňa vyhradená len pre mamičky (rodičov) s deťmi od 0 - 12 mesiacov, preto väčšie deti svojim pohybom ani hračkami neohrozia Vaše dieťatko.

Mamičkám a ich bábätkám je aj počas drobčekova k dispozícií kuchynka s príslušenstvom, ohrievačka na detské fľaše a dojčenské príkrmy, vlhčené utierky, vždy čisté deky, alebo podložka pod ležiace a batoliace sa detičky, aktivačná zostava so žinenkou a farebnými obrázkami zvieratiek na rozvoj pohybovej činnosti batoliat.

V prípade otázok nás nezabudnite kontaktovať na Tiktakovskom čísle: 0948 007 305, ale prostredníctvom rubriky "Napíšte nám".

—————

Späť


Kontakt

Materské centrum Tik-Tak

Za záhradami 31
900 28 Zálesie, Slovakia


0940 206 655