Kurz masáže dojčiat

09.03.2011 13:00

 

Kurz masáže dojčiat v priestoroch materského centra TIK-TAK bude viesť certifikovaná inštruktorka (CIMI-Certified Infant Massage Instructor) Kristína Mezeiová. Kurz je určený  pre novorodencov a dojčatá do obdobia ich aktívneho pohybu.

Mamičky na celom svete vedia, že ich deti potrebujú láskyplnú náruč a dotyk. Masáž pomáha pochopiť reč novorodeného dieťaťa a dodáva rodičom pocit sebavedomia v starostlivosti o svoje dieťatko.
Masáž môže vykonávať každý. Naučíme Vás, ako masírovať svoje bábätko tak, aby ste zabránili bolestiam bruška a tým mu pomohli pri dojčenských kolikách. Masážou podporíte správny psycho - motorický vývoj diaťaťa a prehĺbité citové spojenie medzi Vami a Vaším zlatíčkom.

Vedeli ste, že masážou je možné predchádzať hyperaktivite, podporiť kvalitnejší spánok a zaspávanie?

Kurz vedie certifikovaná lektorka Kristína Mezeiová, CIMI. Trvá 5. týždňov (vždy po cca 1,5 hod.). Môžu sa na ňom zúčastňovať obaja rodičia naraz. Bábätká môžu byť na kurze aj spiace, tehotné ženy si masírovanie precvičujú na bábike. V skupine je  max. 5 detí vo veku od 0 – 12 mesiacov.

Kurz bude prebiehať v priestore herne materského centra.

Cena kurzu je 35 €, pre poistencov VZP 30 €.

Ak túžite babymasáž ovládať a aplikovať ju doma, nahlásiť sa môžete už teraz priamo u inštruktorky na tel. č.: 0907 735 851, príp. e-mailom na kristina.mezeiova@gmail.com .

—————

Späť


Kontakt

Materské centrum Tik-Tak

Za záhradami 31
900 28 Zálesie, Slovakia


0940 206 655