Semináre pre rodičov

04.03.2011 10:10

Semináre pre rodičov

Dvojhodinový seminár vedený certifikovanými inštruktormi, pri ktorom sa dozviete všetko čo potrebujete k tomu, aby ste začali s programom Baby Signs. Dozviete sa ako poznáte, kedy je pre vaše batoľa najvhodnejší čas začať, ako znakovú reč učiť, ako priebeh vývoja komunikácie prebieha a ako rozpoznať známky pokroku.

Naučíte sa prvých 16 znakov a pozriete si krátke inštruktážne videá, ktoré vám ukážu ako znakovanie v praxi vyzerá. Kurzy sú robené zábavnou a interaktívnou formou. Zoznámite sa pri nich s inými mamičkami a oteckami, ktorí so znakovaním začínajú. Kurzy sú, ako z názvu vyplýva, pre rodičov, ale veľa inštruktoriek rado uvíta aj vaše batoľa. Kurzy sú tiež vhodné pre prarodičov a pre každého, kto sa stará o vaše dieťa.

Kedy je najlepšie sa kurzu zúčastniť? Toto je veľmi individuálne. Odporúčame, aby sa rodičia kurzu zúčastnili najneskôr okolo prvých narodenín dieťaťa. Veľa rodičov však začína so znakovaním skôr a tak sa tiež zúčastnia kurzu počas prvých mesiacov.  Stojí za uváženie sa kurzu zúčastniť už v tehotenstve, pretože keď náš drobček príde na svet, je často náročnejšie si nájsť čas na kurz.

Prihlásiť sa môžete už dnes na: 

+421(0)905 276 416 - Mgr. Michaela Ihring

—————

Späť


Kontakt

Materské centrum Tik-Tak

Za záhradami 31
900 28 Zálesie, Slovakia


0940 206 655