Jesenná burza detského oblečenia

08.10.2011 09:30

Materské centrum TIK-TAK už s niekoľkoročnou tradíciou organizuje burzy detského oblečenia a potrieb.  Jesenná burza sa tentoraz konala  8.októbra 2011 a to na novom mieste v SOŠ v Ivanke pri Dunaji. Oblečenie bolo prehľadne uložené a označené, čo kupujúcim uľahčilo výber a zároveň aj šetrilo čas. Nakúpiť prišlo až 160 kupujúcich.

Ivansku burzu každoročne sprevádza zbierka oblečenia pre charitatívne organizácie. Nebolo tomu inak ani teraz. Zozbierané ošatenie putovalo do organizácie Úsmev ako dar, ktorá pomáha rodinám v kríze, náhradným, pestúnskym a profesionálnym rodinám v duchu motta: "...aby každé dieťa malo svoju rodinu."

Touto cestou by sme sa radi poďakovali vedeniu Strednej odbornej školy za ústretovosť a poskytnutie priestorov.

Naša vďaka tiež patrí všetkým ochotným pomocníčkam, ktoré bez nároku na honorár prišli a pomáhali pri rozdeľovaní oblečenia.

A v neposlednom rade ďakujeme sponzorovi akcie,  ktorý prispel na občerstvenie pre pomocníčky na burze.

A že má naša práca zmysel, potvrdzujú slová jednej z mamičiek - Katky Š.:

"Pekny den, aj ked Vam pisem az vecer. Chcem sa Vam vsetkym ktorí ste mali na starosti dnesnu burzu podakovat za super akciu, chodievam na ne pravidelne od kedy mam dcerku a ste stale lepsie a lepsie, a vynikajuco mate vsetko zvladnute. Urcite sa najde daky zadrhel ale to je asi vsade. Bola som pozriet aj inde ale musim napista fakt ze len pozriet.
Ste uzasne, gratulujem. Na buduce ak budte potrebovat pomoct rada pomozem. "

Už teraz sa tešíme na ďalšiu burzu. Prezradíme zatiaľ, že bude jarná a bude v apríli. :)


 

—————

Späť


Kontakt

Materské centrum Tik-Tak

Za záhradami 31
900 28 Zálesie, Slovakia


0940 206 655