Mikulášsky koncert

06.12.2011 17:00

Presne v deň sv. Mikuláša k nám zo zázračnej krajiny Spievankovo zavítali anjeli v podaní Márie Podhradskej a Richarda Čanakyho. Vo vyzdobenej sále Matičného domu na nich už nedočkavo čakala hŕba detí. Anjeli  zaspievali deťom ich obľúbené pesničky, ba dokonca ich aj jednu o sv. Mikulášovi naučili. Mnohé z detí sa odvážne pridali na pódiu k anjelom a spievali spoločne s nimi. Po niekoľkých piesňach sa z diaľky ozval cengot rolničiek. Vtedy už deti z najväčších síl volali na Mikuláša: „Mikuláš, príď medzi nás!“. A veru, netrvalo dlho a Mikuláš zavítal medzi deti v Ivanke pri Dunaji.  Z veľkého vreca, ktoré si niesol prehodené cez plece, vyberal balíčky so sladkou nádielkou a detským časopisom. Postupne takto obdaroval všetky dobré deti v sále. Keď sa Mikuláš s deťmi rozlúčil, tie sa ešte hodnú chvíľu hrali a kreslili v pripravenom detskom kútiku. Pre rodičov čakalo malé občerstvenie v podobe ovocných mís a stánky s knihami vydavateľstva Pro Solutions a ručne vyrábanou bižutériou Made by Zuzana.

To, že sa mikulášsky koncert vydaril,  bolo už na prvý pohľad jasné z radostne žiariacich detských očí a spokojných tvárí rodičov.

Kliknutím na ľubovoľný obrázok sa otvorí fotogaléria.

Na mikulášskom koncerte sa zúčastnilo 96 detí v sprievode svojich rodičov. Za poskytnutie priestoru  touto cestou ďakujeme vedeniu Obecného úradu v Ivanke pri Dunaji. Naša vďaka patrí aj mamičkám, ktoré zapožičali dekorácie a na túto veľkolepú akciu vyzdobili sálu Matičného domu - a to všetko bez nároku na honorár.

Obrovské poďakovanie vyjadrujeme aj sponzorom podujatia, vďaka ktorým sme mohli pre deti pripraviť hodnotné mikulášske balíčky.

Túto akciu podporili:

Baby - Food – distribútor výživy pre dojčatá zn. Plasmon - www.baby-food.sk

NaturProdukt – produkty pre zdravie a krásu - www.naturprodukt.sk

MAGNET PRESS – vydavateľstvo periodík a knižných publikácií – www.press.sk

Nestlé – popredná svetová potravinárska spoločnosť – www.nestle.sk

Kociky.sk – špecializovaná predajňa detských kočíkov a potrieb pre deti – www.kociky.sk

 

—————

Späť


Kontakt

Materské centrum Tik-Tak

Za záhradami 31
900 28 Zálesie, Slovakia


0940 206 655