Mommy and baby fitness

21.01.2013 13:51

Chcete  si zlepšiť svoju kondíciu, zdravie a duševnú pohodu? Je tu pre Vás Mommy & baby fitnness - cvičenie po pôrode pre mamičku ale i jej bábatko.

KEDY: piatok o 9.30 - 11.00     KDE: IVANKA PRI DUNAJI-SNP 41 CENA: 8 vstupov +1,  25 Eur, jednorázový vstup 3.50Eur

KEDY : stredu o 9.15 - 10.45    KDE: MALINOVO -ELFO CLUB  CENA: 8 vstupov + 1,  30Eur, jednorázový vstup 4,50 Eur

Certifikovaná cvičiteľka Martina pre Vás zostavila prispôsobené fitness cviky s prvkami Taeba, aerobiku, tanca či metódy Cantienica - špeciálne  popôrodné cvičenia. V jednotlivých fázach prebieha cvičenie spolu s bábätkom, ale i bez neho (bábätko zatiaľ leží na podložke vedľa mamy). ). Súčasťou kurzu je spievanie, riekanky, bublifuk... Cvičiť s detičkami je vhodné najskôr od 8 týždnov veku dieťatka až do 15. mesiacov.

Čo si treba priniesť so sebou?
Maminy si zoberú príjemné a pohodlné veci na cvičenie = tepláky, tričko, tenisky. Pre bábätko väčšiu plienku, deku, potreby na prebaľovanie a kŕmenie, hračku.

Čo Vám cvičenie prinesie?

- Poriadne si zacvičíte a Vaše Dieťatko bude s Vami. Vytvárate mu pozitívny vzťah k cvičeniu a k pohybu.                       - Vytiahne vás zo stereotypu - kojenie, prebaľovanie, varenie, pranie...
- Precvičíte si preťažené chrbtové svalstvo a svalstvo celého tela a tým spálite zopár kalórii.
- Strávite čas aj s inými maminami, s ktorými sa môžete porozprávať o každonenných starostiach a radostiach.

Prihlasovať sa môžte na tel. č. 0907 796 719 - Martina. mail: smico9@hotmail.com

https://www.mommyandbabyfitness.com/schedule.htm#slovakia

Skúsenosti mamičiek :

Zuzana T : Pri tomto cvičení sa mi plnia dve túžby: Prvou je aktívne si zacvičiť pre zmenu svojho tela a zdravie a druhou je túžba zaujímavo tráviť čas so svojim dieťaťom. Cvičenie je určené hlavne pre mňa, ale deti sú tu vítané, čo je pri cvičení pre ženy netradičné . Odpadá mi starosť, dávaťSimonku opatrovať mužovi či kamarátke. A Simonka sa tu tiež pobaví: anglické pesničky, tancovanie, bublifuk a príjemná cvičiteľka...

Jarka M: Cvičiť sme začali, ked mal malý Jurko cca 3 mesiace. Cvičenie mommy and baby fitness je kreatívne, dynamické a relaxačné zároveň. Dokázalo ma vytrhnúť z denného stereotypu okolo detí, stretnúť nových zaujímavých ľudí a dobre si zacviciť. Nemalou odmenou bol aj šťastný výraz môjho syna pri stretnutí s inými deťmi a bláznení sa na detské pesničky.
 

—————

Späť


Kontakt

Materské centrum Tik-Tak

Za záhradami 31
900 28 Zálesie, Slovakia


0940 206 655