Tvorivá dielňa pre mamičky - VIANOČNÉ VENCE A DEKORÁCIE

07.12.2010 17:00

7. decembra sa v budove Materského centra v dielničke konal predvianočný workshop mamičiek na tému: adventné vence, vianočné aranžmány a vianočné ikebany.

Zorganizovali ho mamičky dobrovoľníčky - aktivistky a štatutárky materského centra.

Stretlo sa nás v tento podvečer  bez detí spolu 12 aktívnych tvorivých mamičiek. ktoré si poprinášali svoje ozdôbky z domu, také, s ktorými sa chceli podeliť, alebo si ich aj povymieňať s ostatnými.

Boli už  pre ne pripravené rôzne dekoračné sviečoky, vianočné ozdoby, farebné reťaze, stuhy, polystyrénové vence, živý materiál  - čečina, brečtan, rôzne konáriky a prírodniny, florex. Aj mamičky si poprinášali svoje ozdôbky z domu, také, s ktorými sa chceli podeliť, alebo si ich aj povymieňať s ostatnými. Všetky aranžmá sa dokončovali pomocou dekoračnej pištole.

Nálada panovala počas celého oddychového večera a typicky ženská atmosféra bola popretkávaná neutíchajúcimi diskusiami na rôzne témy.

Akcia bola pozitívne ohodnotená všetkými zúčastnenými mamičkami, ktoré si povytvárali prekrásne vianočné dekorácie pre seba i svojich priateľov, rodinu či blízkych. Veríme, že sme tak začali akciu s každoročnou predvianočnou tradíciou.

 

Mamičky štatutárky ešte aj v ďalších dňoch pokračovali vo výrobe rôznych vencov a dekorácií, ktoré za dobrovoľný príspevok ponúkali na vianočných ivánskych trhoch  dobrovoľným prispievaťeľom, priateľom a dobrodincom materského centra.

 

Za prepožičanie priestoru na túto akciu ďakujeme Viki Gavaldovej z I-Klubu.

—————

Späť


Kontakt

Materské centrum Tik-Tak

Za záhradami 31
900 28 Zálesie, Slovakia


0940 206 655